Kun 30% av norske gründere er kvinner. Det vil vi bidra til å gjøre noe med!

I år tilbyr Ror gratis kommunikasjonshjelp for kvinnelige startups – med håp om å synliggjøre og inspirere flere kvinner i næringslivet.

Ta roret

Som kvinnelig startup vet vi hva det vil si å starte opp en egen bedrift. Det er skummelt, det er spennende og det er arbeidsomt. Vi vet at mange ofte nedprioriterer kommunikasjon siden det enten ikke er tid eller penger til det – eller at man rett og slett ikke vet hvor man skal starte.

Men vi vet også at Norge behøver flere kvinner bak roret med egen bedrift. Derfor lyste vi ut det vi nå har valgt å kalle Ror-stipendet på selveste 8.mars for å gjøre en positiv forskjell.

Hva får jeg med Ror-stipendet?

Du får hjelp av vårt team med kommunikasjon for din bedrift – uten kostnad. Ingen bedrifter er like, så vi vil tilpasse oss etter behovet. Trenger du en navneprosess eller en kommunikasjonsplan? Eller kanskje du behøver hjelp til å presentere produktet for investorer? Ikke vet vi – men vi gleder oss til å finne det ut!

Ror-stipendet har et tak på 20 timer totalt fra vår side.

Hva kreves for å søke?

Du må være kvinne, være registrert i Brønnøysundregistret og være villig til å legge ned noen timer med arbeidsmøter sammen med oss slik at vi blir kjent med deg og din gründeridé.

Hvordan søker jeg?

Send inn en beskrivelse av din gründeridé sammen med kort informasjon om deg selv. Fortell oss hva du mener du behøver hjelp til de neste 6 mnd. Mailen sender du til vår daglig leder, eller kaptein om du vil, siv@rorbyraa.no

Søknadsfristen er 1. juni 2022

Vi gleder oss virkelig til å høre fra deg!