Kjære kunder, samarbeidspartnere og alle andre, her er 2022 sett med Ror-briller.

Kjære kunder, samarbeidspartnere og alle andre, her er 2022 sett med Ror-briller.

Vi er så heldige at vi kan se tilbake på et år fylt av spennende oppdrag, trivelige møter og mye latter på kontoret.  Vi gleder oss til å gå på jobb hver dag – enten vi må ta oss frem i snøkaos eller strålende trøndersol.

En ting jeg setter ekstra pris på, er den nære kontakten vi har fått med kundene våre. Vi er utrolig takknemlige for tilliten vi får – og ser at sterke relasjoner er nøkkelen i alle kundeforhold. Vi skal forvalte tilliten godt, og levere litt mer enn forventet hver gang, med åpne prosesser og god dialog underveis.

Kulturen og naturen kaller

I 2022 har vi jobbet med aktører innen kultur, bank og finans, renovasjon, eiendom, restaurant, havnæring og forskningsformidling, bare for å nevne noe.

Spennet i oppdragene gjør det ekstra artig å gå på arbeid. En av de siste kundene inn døra i 2022 er den herlige gjengen som arrangerer NM i Revy på Høylandet. Vi skal legge hodet i bløt for å vekke Revy-Norge til live etter pandemien og sørge for fulle telt når latterkulene igjen skal fyres av på Høylandet til sommeren.

Vi ser også frem til å lage god kommunikasjon og bygge merkevarer for kunder som har vært med oss en stund.

Siden 2021 har vi jobbet med NTNU og etableringen av et nytt forskningssenter, Gjærevollsenteret. Bærekraft er noe alle bedrifter må tenke på – og det å samarbeide med forskere som skal gi næringslivet verktøy for å ta gode, bærekraftige valg for naturen, er meningsfylt og utfordrende.

Vi er utrolig takknemlige for tilliten vi får – og ser at sterke relasjoner er nøkkelen i alle kundeforhold.

Datadreven kommunikasjon

Kunstig intelligens gir oss en verden av muligheter – og utfordringer. I 2023 kommer vil til å bruke teknologi i større grad for å skaffe oss mer kunnskap og innsikt. Vi har inngått et samarbeid med teknologiselskapet Lighthouse 8 i Trondheim, som spesialiserer seg på avansert data- og AI-teknologi.

Dette vil skape merverdi for kundene våre gjennom å samle mest mulig informasjon om markedet de opererer i, deres produkter eller tjenester – på ett og samme sted.

Verdien ligger i menneskene

Etter sommeren mønstret det på to etterlengtede kolleger, Even og Andreas. Med dem kom det masse pappahumor og kreativt krutt i Kjøpmannsgata 37.

Ansettelsene har vært et stort og viktig steg for oss. Vi vil utvikle Ror som en plass hvor folk trives, og der vi arbeider tett med kundene våre.

Men – aller først skal vi unne oss en liten juleferie 🎄 Så snakkes vi til neste år!

Alt godt 🌟
Hilsen kaptein Siv 👩‍✈️