For å sette den riktige stemningen og bygge en solid merkevare, trengte spisestedet en ny visuell identitet. Vi hjalp restauranten Grafen med å tydeliggjøre og spisse konseptet sitt.

Kunde: Grafen

Foto: Fotograf Wittrup

Bakgrunn

Grafen holder til i Trondheims gamle telegrafsentral og ønsket en seg et design og en visuell identitet som kommuniserte tydelig hvem de er og hva de ønsker å tilby gjestene. Sammen med kunden har vi jobbet med å utvikle en merkevare med en tydelig identitet som gjør dem attraktive for målgruppene og som kan brukes strategisk i all kommunikasjon.

Kreativt konsept

For å skape et tydelig bilde på hvem og hva Grafen er, ble det utarbeidet en merkevareplattform. Grafen handler om å gi publikum følelsen av storby med en levende og summende atmosfære — i akkurat passe dose. Dette er førende for hvordan Grafen posisjonerer og markedsfører seg. Til den visuelle profilen som sto i stil til dette konseptet, utviklet vi en ny fargepallett, ulike designelementer og en ny nettside. Dette har vært med på å etablere Grafen som en urban og spennende restaurant i Trondheim. Bon appétit!

Leveranse

  • Merkevareplattform
  • Markedsføringsstrategi
  • Visuell profil
  • Nettside
  • Malverk for annonser
  • Grafisk materiell