Vi holder til i nostalgiske lokaler langs bryggerekka i Kjøpmannsgata. Stikk innom, slå  tråden eller send en mail.


Vi holder til i nostalgiske lokaler langs bryggerekka i Kjøpmannsgata. Stikk innom, slå  tråden eller send en mail.


BESØK OSS 

Kjøpmannsgata 37
7011 Trondheim

FØLG OSS

Lisa Løseth

Kreativ leder / Partner
lisa@rorbyraa.no
990 36 909

Lisa får merkevaren din til å skille seg ut gjennom sterke kreative og visuelle løsninger. Hun har et særdeles godt øye for brukervennlighet, og imponerer både oss og kunder med løsninger som treffer skjæringspunktet mellom design og teknologi.

Med bred fagkunnskap og evnen til å spotte nye trender tidlig, er Lisa en etterspurt kreatør å jobbe med. Når Lisa ikke er på kontoret, finner du henne ofte ved havet – enten padlende eller badende. Kanskje blir det isbading på kontoret til vinteren?

LinkedIn

Siv Mykland

Daglig leder / Partner
siv@rorbyraa.no
995 85 052

Siv leder alle prosjekter trygt i havn. Hennes evne til å inkludere og dele kunnskap gjør henne til en svært populær rådgiver for våre kunder. Siv har bakgrunn som prosjektleder og er opptatt av at kundesamarbeid skal være åpne og oversiktlige hele veien fra start til slutt. Hun sørger for struktur og fremdrift i prosjektene, og har en forkjærlighet for «to do»-lister som i alle sammenhenger krysses av i stor fart.

Kvikk-lunsj bør nesten sponse denne dama, for hun pakker ofte sekken og legger ut på tur. Vi tror hun har sin egen fjelltopp-bucketlist og ønsker vi hadde samme kondis.

LinkedIn

Andreas Ryen Eidem

Tekstforfatter
andreas@rorbyraa.no
976 88 308

Andreas har spisskompetanse på alfabetet. Han er utdannet tekstforfatter ved Westerdals, og har mange års erfaring fra arbeid i redaksjonelle medier og kommunikasjonsbyrå. Han skriver artikler, nettsidetekster, manus og innhold til sosiale medier, og er vant til å gjøre research for å få frem de viktige poengene.

I tillegg til å være en dyktig skribent, er Andreas en dreven idé- og konseptutvikler. Han mener at veien til vellykkede kampanjer og konsepter er brolagt med godt innsiktsarbeid, som gir styring inn i en spennende kreativ prosess.

Andreas roper høyt hvis han er misfornøyd, men da på tribunen på kamp med favorittlaget. Aller mest er han en god lagspiller.

LinkedIn