Vi hjelper bedrifter å navigere seg inn i fremtiden ved å være relevant og interessant.


Vi hjelper bedrifter å navigere seg inn i fremtiden ved å være relevant og interessant.


Ror-metodikken

Skal du skille deg ut i mengden i dag, må du som merkevare tørre å by på deg selv og virkelig forstå menneskene du ønsker å snakke med. Det byr både på utfordringer og muligheter – få ting er mer spennende!

Vi hjelper deg å navigere inn i fremtiden med klokskap og kreativ råskap. Med Ror-metodikken står du stødig i både medvind og motvind.

Metoden som gir deg vind i seilene

Siden trender og medielandskap endres fra dag til dag, videreutvikler vi fortløpende vår arbeidsmetodikk. Det som likevel alltid gjelder, er å finne hva som virkelig begeistrer folk og bruke det aktivt i kommunikasjonen for å hjelpe deg å lykkes. Vi deler vår arbeidsprosess inn i fem faser:

Med klokskap og kreativ råskap lager vi løsninger som legges merke til.

Kartlegging

For å sikre at alle setter kursen mot samme mål, bruker vi tid på å kartlegge prosjektet. Gjennom enkle workshops avklarer vi forventninger, tydeliggjør problemstillingen og målsetting, og forankrer det hos nøkkelpersonene som skal jobbe sammen.

Ta ut kursen

Er du klar for å bli lagt merke til? For å bryte igjennom dagens støymur av reklame og mas, må du treffe hodet og hjertet til folk. Vi lager kommunikasjon som fenger og legges merke til, og presenterer flere forslag med skisser. For å få hele bedriften til å føle seg velkommen ombord på jobben, så lager vi gjerne interne kampanjer til å kickstarte det hele.

Vi setter seil

Når kursen er satt, er det klart for å sette seil og få ting produsert og publisert. Vi produserer alt av innhold du behøver og planlegger lanseringen slik at prosjektet skyter fart helt fra start og holder stø kurs mot mål. For at du skal føle deg ivaretatt underveis, følger vår prosjektleder deg godt opp med gjennomsiktige prosesser og fremdriftsplaner. Det gir deg forutsigbar økonomi underveis i prosjektet.

Vi spisser og tilpasser alt innhold slik at det funker optimalt på sin flate, enten det er en Facebook-video, en helside i avisen eller en pressemelding som skal på luften.

Trygt i havn

Jobben er ikke over selv om alt materiell er overlevert. For å komme i mål, legger vi en egen publiseringsplan som ivaretar de ulike kanalene. Så finjusterer vi kursen underveis når vi ser hva som funker best.

Hvor går neste seilas?

Sammen blir vi bedre. Derfor liker vi å ta en fot i bakken etter et prosjekt for å snakke om resultater og se hva vi kan gjøre bedre til neste gang.